Vendégkönyv

Kedves Barátaim!
Feltettem egy vendég könyvet.
Remélem, lesz aki erre jár, és megírja véleményét.
Köszönöm. !

Újra veletek. 
Írjàtok nyugodtan. :-)

9 megjegyzés:

 1. :) Nagyon örülök a blogodnak! Nagyon sok kedves ismerősöm "sziget-rajongó", úgyhogy ne lepődj meg, ha sorra kapod a bejegyzéseket! :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Szera!
  Köszönöm, hogy írtál. :)
  Próbálok mindig naprakész lenni, és folyamatosan friss fotókat feltenni. Nyáron tervezzük, hogy többször körbejárjuk a szigetet, így rengeteg fotó, és videó is fog készülni,kis történetekkel. Írjátok meg nyugodtan, mit szeretnétek olvasni, vagy látni a szigetről.

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy rátaláltam a blogodra, nagyon szeretem olvasni! :)

  VálaszTörlés
 4. Szia, ma talaltam ra a blogodra ea nagyon megorultem! Mi most koltozunk a szigetre igy sok hasznos infot olvastam! :)
  Sajnos mas elerhetoseged nem talaltam meg blogban. Remelem ezt itt megkapod Niki

  VálaszTörlés
 5. Szia! A Fóti újságban olvastam Rólatok,és nagyon érdekelt,hogy hogyan tudtatok beilleszkedni...nekünk is nagy tervünk Kanada...privátban beszélhetnénk?

  VálaszTörlés
 6. Szia,

  az Internetet kutatva találtam meg az oldaladat. A jövő héten utazom a Szigetre és csak szeretnék érdeklődni, hogy volna-e kedved esetleg találkozni vagy körbe mutatni a Szigetet, ha van időd? Nem tudom, hogy milyen gyakran kapsz ilyen megkeresést, de gondoltam, hogy ha már találtam egy magyart ott, akkor megpróbálom felvenni a kapcsolatot. Csütörtök délután érkezem és vasárnap utazom el.

  Nagyon örülnék, ha egy kávéra is, de találkoznánk.

  Szép napot.
  Ildikó

  VálaszTörlés
 7. Szia Ildiko. Kicsit szomorú vagyok, hogy nem tudtunk találkozni. Pedig szívesen elvitelek volna mesés helyekre. Sokàig nem léptem be az oldalakra. De most gondoltam vàlaszolok mindenkinek aki írt. Milyen napjaid voltak a szigeten? Ha van kedved írj. Szép napot. :-)

  VálaszTörlés